«Ο βασιλιάς έχει καρκίνο» - Πώς μετέδωσαν την είδηση για τον Κάρολο τα βρετανικά ΜΜΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 22:31 «Ο βασιλιάς έχει καρκίνο» - Πώς μετέδωσαν την είδηση για τον Κάρολο τα βρετανικά ΜΜΕ

Βίντεο και φωτογραφίες - Περισσότερο ψύχραιμα τα μετριοπαθή Μέσα, με αισθήματα αγωνίας ο λαϊκός Τύπος και τα tabloids.

Ανατροπή στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών και στην παρουσίαση των ειδήσεων από τους ενημερωτικούς ιστότοπους στη Βρετανία έφερε η ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο.

Περισσότερο ψύχραιμα τα σοβαρά μέσα, με αισθήματα αγωνίας ο λαϊκός Τύπος, όλα όμως τα μέσα διακρίνονται από ήπιους τόνους.

Η είδηση έγινε γνωστή στις οκτώ το βράδυ (ώρα Ελλάδας, έξι το απόγευμα στη Βρετανία).

Στο BBC, η παρουσιάστρια διάβασε την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ενώ στη συνέχεια η ρεπόρτερ σχολίασε πως η βασιλική οικογένεια και ο ίδιος ο Κάρολος σοκαρίστηκαν από τη διάγνωση, που έγινε 17 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Έκτακτη η είδηση και στο Sky News, όπου ο εκφωνητής διάβασε την ανακοίνωση του Παλατιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση