Λωρίδα της Γάζας: «Υπάρχουν ελπίδες για απελευθέρωση ομήρων» λέει το Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 20:58 Λωρίδα της Γάζας: «Υπάρχουν ελπίδες για απελευθέρωση ομήρων» λέει το Ισραήλ

Ο Μπένι Γκαντζ, -μέλος του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ- δήλωσε ότι υπάρχουν «πολλά υποσχόμενες ενδείξεις προόδου» όσον αφορά μια νέα συμφωνία για την απελευθέρωση ομήρων από τη Λωρίδα της Γάζας.

«Υπάρχουν συνεχείς προσπάθειες για την προώθηση μιας νέας συμφωνίας για τους ομήρους από την Λωρίδα της Γάζας και πολλά υποσχόμενες πρώτες ενδείξεις για πιθανή πρόοδο», είπε ο υπουργός αυτός του Ισραήλ μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Δεν θα σταματήσουμε να αναζητούμε έναν τρόπο και δεν θα χάσουμε καμία ευκαιρία για να φέρουμε τα κορίτσια και τα αγόρια μας πίσω στο σπίτι», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο Γκαντζ προειδοποίησε πως αν δεν επιτευχθεί κάποια συμφωνία, ο ισραηλινός στρατός θα συνεχίσει να μάχεται στη Γάζα, ακόμη και κατά τον ιερό για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού που ξεκινά τον επόμενο μήνα.

«Αν δεν επιτευχθεί μια νέα συμφωνία για τους ομήρους, θα συνεχίσουμε να δρούμε επίσης και κατά το Ραμαζάνι», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση