ΗΠΑ: Δεν ξέρουμε εάν το Ιράν έχει δώσει βαλλιστικούς πυραύλους στην Ρωσία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 23:03 ΗΠΑ: Δεν ξέρουμε εάν το Ιράν έχει δώσει βαλλιστικούς πυραύλους στην Ρωσία

Οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει το εάν κάποιοι βαλλιστικοί πύραυλοι έχουν μετακινηθεί από το Ιράν στη Ρωσία, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι.

Ανέφερε πάντως πως οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι το Ιράν έχει παράσχει στη Ρωσία σημαντικό αριθμό drones, αεροπορικών βομβών και πυρομαχικών πυροβολικού.

Το Reuters μετέδωσε αποκλειστικά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι το Ιράν έχει προμηθεύσει τη Ρωσία με μεγάλο αριθμό ισχυρών βαλλιστικών πυραύλων εδάφους – εδάφους επικαλούμενο έξι πηγές, με τις δύο χώρες στις οποίες οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει κυρώσεις, να εμβαθύνουν τη στρατιωτική τους συνεργασία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση