Η στιγμή της έκρηξης ασθενοφόρου στην Αγγλία -Είχαν μόλις αφήσει στο σπίτι της 91χρονη ασθενή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 08:58 Η στιγμή της έκρηξης ασθενοφόρου στην Αγγλία -Είχαν μόλις αφήσει στο σπίτι της 91χρονη ασθενή

Ένα τρομακτικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή της έκρηξης ενός ασθενοφόρου σε χωριό της κομητείας του Στάφορντσιρ στην Αγγλία δευτερόλεπτα αφότου το πλήρωμα είχε συνοδεύσει μια ασθενή ηλικίας 91 ετών στο σπίτι της.

Ο Ντέιβιντ και η Μέριλιν Μπρίνκλοου απολάμβαναν το τσάι τους γύρω στις 13:45 τοπική ώρα της 14ης Μαρτίου στο σπίτι τους στο χωριό Μπάρτον άντερ Νίντγουντ όταν άκουσαν μια δυνατή έκρηξη κι είδαν φλόγες στον μπροστινό κήπο.

Λίγες στιγμές νωρίτερα ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο είχε επιστρέψει την καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο ηλικιωμένη γειτόνισσά τους από νοσοκομείο. Στις εικόνες διακρίνονται δύο τραυματιοφορείς να μεταφέρουν τη γυναίκα, ενώ ένας περαστικός γεμάτος ανησυχία τους ενημερώνει για τον καπνό που βγαίνει από τη μηχανή του ασθενοφόρου.

Λίγο αργότερα το όχημα εκρήγνυται με τέτοια ισχύ ώστε η οροφή του ασθενοφόρου αποκολλήθηκε, τινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε σε απόσταση περίπου 15 μέτρων στο γκαράζ των Μπρίνκλοου.

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, προτού εξαπλωθεί σε γειτονικά σπίτια. Όσον κι αν ακούγεται απίστευτο, ουδείς τραυματίστηκε από την έκρηξη του ασθενοφόρου, η οποία προκάλεσε πάντως εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι του ζευγαριού και φωτιά στον κήπο τους τόσο έντονη, ώστε έλιωσε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους, ενώ έσπασαν τα παράθυρα στο καθιστικό και έγιναν στάχτη οι κουρτίνες.

«Ήταν σαν σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ. Δεν έμεινε τίποτε από το ασθενοφόρο, ενώ τινάζονταν κομμάτια του σε διάφορες κατευθύνσεις λες και βλέπαμε έκρηξη ηφαιστείου. Τρέμω και μόνον που το θυμάμαι», είπε η 74χρονη Μέριλιν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση