Δουβλίνο: Αεροπλάνο αναπηδά λόγω σφοδρών ανέμων σε διάδρομο προσγείωσης – Τρομακτικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 21:16 Δουβλίνο: Αεροπλάνο αναπηδά λόγω σφοδρών ανέμων σε διάδρομο προσγείωσης – Τρομακτικό βίντεο

Στιγμές αγωνίες έζησαν οι επιβάτες αεροπλάνου της Air Lingus καθώς πασχίζει  να προσγειωθεί στον διάδρομο προσγείωση του αεροδρομίου στο Δουβλίνο.

Το αεροσκάφος αναπηδά στον αεροδιάδρομο του Δουβλίνου, εξαιτίας σφοδρών ανέμων.

Η τρομακτική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, τη στιγμή που Βρετανία και Ιρλανδία σσφυροκοπούνται από έντονη κακοκαιρία.

Η καταιγίδα Kathleen αναμένεται να προκαλέσει και τις επόμενες ημέρες σοβαρά προβλήματα στις οδικές, εναέριες και θαλάσσιες συγκοινωνίες, ενώ ήδη έχουν ακυρωθεί δεκάδες πτήσεις.

 

 

Περίπου 140 πτήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο ακυρώθηκαν χθες (06.04.2024) λόγω των ισχυρών ανέμων, αφήνοντας τους ταξιδιώτες αποκλεισμένους στο Εδιμβούργο, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ.

Όλα τα πορθμεία από και προς το Λίβερπουλ, το Heysham και το Douglas στη Νήσο Μαν έχουν κλείσει, ενώ τα δρομολόγια στα πορθμεία προς τη Νήσο Wight  εκτελούνται με δυσκολία.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση