Η Σαντορίνη της Κίνας: Ένα πιστό αντίγραφο του ελληνικού νησιού έχει γίνει η νέα ατραξιόν της Ασίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 12:36 Η Σαντορίνη της Κίνας: Ένα πιστό αντίγραφο του ελληνικού νησιού έχει γίνει η νέα ατραξιόν της Ασίας

Οι Κινέζοι φαίνεται πως λατρεύουν τη Σαντορίνη, γι’ αυτό και αποφάσισαν να χτίσουν ένα πιστό αντίγραφο του ελληνικού νησιού στη χώρα τους.

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες των ανθρώπων που θα εργάζονται εκεί έχουν ήδη αρχίσει. Για ακόμη μια χρονιά η Μύκονος και η Σαντορίνη ετοιμάζονται να υποδεχθούν μέσα στους επόμενους μήνες εκατομμύρια τουρίστες από το εξωτερικό, οι οποίοι ανυπομονούν να θαυμάσουν τη φυσική ομορφιά του τόπου, να γευτούν ντόπιες συνταγές και να κάνουν βουτιές σε καταγάλανα νερά. Σίγουρα, ανάμεσα στους τουρίστες που θα έρθουν στη χώρα μας θα βρίσκονται και αρκετοί Κινέζοι, οι οποίοι φαίνεται πως λατρεύουν τα νησιά των Κυκλάδων και ειδικά τη Σαντορίνη.

Μάλιστα, είναι τέτοια η αγάπη των Κινέζων για το συγκεκριμένο νησί που αποφάσισαν πως πρέπει να το «πάρουν» και στη χώρα τους. Ή τουλάχιστον να δημιουργήσουν ένα πιστό αντίγραφο του, προκειμένου να μπορούν να το θαυμάσουν και όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι την Ελλάδα. Έτσι, στην περιοχή Νταλί στην επαρχία Γιουνάν στα νοτιοδυτικά της Κίνας δημιουργήθηκε μια νέα Σαντορίνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση