Πέθανε ο ο πρώην αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ηθοποιός O. J. Simpson

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 18:04 Πέθανε ο ο πρώην αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ηθοποιός O. J. Simpson

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο πρώην αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ηθοποιός O.J.Simpson,  όπως έκανε γνωστό η οικογένειά του με ανάρτησή στο twitter.

Στην ανάρτηση για το θάνατο του O. J. Simpson αναφέρεται πως «στις 10 Απριλίου, ο πατέρας μας, Orenthal James Simpson, υπέκυψε στη μάχη του με τον καρκίνο.Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, η οικογένειά του ζητά να σεβαστείτε τις επιθυμίες τους για ιδιωτικότητα και ηρεμία».

Ο O.J.Simpson, πρώην παίκτης του NFL, ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός, έγινε παγκοσμίως διάσημος όταν δικάστηκε και αθωώθηκε για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και του εραστή της Ρόναλντ Γκόλντμαν.

Το ζευγάρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες τη νύχτα της 12ης Ιουνίου 1994.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση