Προσοχή! Σκληρές εικόνες: Το ισλαμικό κράτος κρέμασε τα πτώματα οκτώ Ιρακινών στρατιωτών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 08:56 Προσοχή! Σκληρές εικόνες: Το ισλαμικό κράτος κρέμασε τα πτώματα οκτώ Ιρακινών στρατιωτών

Δεν έχουν τέλος οι θηριωδίες των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, που αυτή τη φορά κρέμασαν τα άψυχα σώματα οκτώ Ιρακινών στρατιωτών (vid+pics)

Τις σορούς οκτώ Ιρακινών στρατιωτών, φαίνεται να κρέμασαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησαν οι ίδιοι στο διαδίκτυο. Για άλλη μια φορά η ανθρωπότητα παρακολουθεί με αποτροπιασμό τα εγκλήματα των τζιχαντιστών.

 Εικάζεται πως οι οκτώ άνδρες είναι Ιρακινοί στρατιώτες και Κούρδοι μαχητές που καταπολεμούν την περαιτέρω εξάπλωση του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως αναφέρουν, αφού τους εκτέλεσαν τους κρέμασαν στην μεταλλική κατασκευή, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται μια μαύρη σημαία, που αποτελεί σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους.

Στο φρικιαστικό βίντεο καταγράφονται και μικρά παιδιά που φαίνεται να μην ενοχλούνται από το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με αυτή την πράξη οι τζιχαντιστές ήθελαν να εκδικηθούν τις Ιρακινές δυνάμεις και τους Κούρδους μαχητές που το προηγούμενο μήνα είχαν σύρει τις σορούς νεκρών πολεμιστών του Ισλαμικού Κράτους.

 

 Παράλληλα, αναφέρεται πως στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο Αμπού αλ-Ραχμάν, που στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί μπροστά από κεφάλια Ιρακινών, καρφωμένα σε κάγκελα σε κεντρική πλατεία σε πόλη της Συρίας.

 

Την ίδια στιγμή, τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως οι αμερικανικές δυνάμεις εκπαιδεύουν περισσότερους από 20.000 Ιρακινούς στρατιώτες για να ανακαταλάβουν τη Μοσούλη, που βρίσκεται στην κυριαρχία του Ισλαμικού Κράτους.

(Πηγή: DailyMail)

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com