Baby boom: Γέννησε χωρίς να το μάθει κανείς η Νικολέττα Ράλλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 12:03 Baby boom: Γέννησε χωρίς να το μάθει κανείς η Νικολέττα Ράλλη

Όπως κράτησε κρυφούς τους πέντε πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους, έτσι κράτησε κρυφή και τη χαρμόσυνη είδηση.

To πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το queen.gr, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Πέμπτη 11 Ιουνίου, όμως η χαρμόσυνη είδηση δεν έγινε γνωστή μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Νικολέττα με καισαρική τομή. Το βάρος της μικρής είναι 3.500 kg.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο, αλλά είναι καλά στην υγεία της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Όσο για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της, θα είναι Σοφία, το όνομα της πεθεράς της.

Η Νικολέττα Ράλλη είχε μιλήσει σε γνωστό περιοδικό και είχε πει για τη σχέση της με τον σύντροφό της:

"Για μένα ο Μιχάλης δεν είναι απλώς η σχέση μου και ο πατέρας του παιδιού μου αλλά και ο καλύτερος φίλος μου. Θα μιλήσουμε με άνεση για όλα, θα τσακωθούμε, θα τα ξαναβρούμε, θα γελάσουμε, θα πούμε ο ένας στον άλλον την άποψή του. Μόνο μία φορά πριν μείνω έγκυος φτάσαμε κοντά στον χωρισμό κυρίως από εγωισμό" είπε για τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

"Η εγκυμοσύνη προέκυψε αλλά ήταν κάτι που θέλαμε. Όταν είδα ότι περνούσαν οι μέρες το συζήτησα με τον Μιχάλη και εκείνος μου έφερε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κάτι έκανε λάθος όμως και δεν λειτούργησε, δεν έδειξε τίποτα. Του το ανακοίνωσα ενώ ήμασταν μέσα στο ασανσέρ για να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Άσπρισε, δεν το περίμενε".

"Ο Μιχάλης θα ήθελε ένα αρχαιοελληνικό όνομα για την κόρη μας. Εγώ από την άλλη δεν θα είχα θέμα να ακολουθήσουμε την παραδοσιακή οδό και να της δώσουμε το όνομα της πεθεράς μου, που είναι Σοφία".

Πηγές: queen.gr, thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση