Σταύρος Βαρθαλίτης: Τον κούρασαν κιόλας οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι - Η δυσαρέσκειά του και η απάντηση στον Άκη Πετρετζίκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 20:40 Σταύρος Βαρθαλίτης: Τον κούρασαν κιόλας οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι - Η δυσαρέσκειά του και η απάντηση στον Άκη Πετρετζίκη

Πώς σχολίασε την αντίδραση του πρώτου Ελληνα ΜasterChef Άκη Πετρετζίκη.

Ακόμα δεν βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας και άρχισε να κουράζεται από τις κάμερες ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο νικητής του MasterChef βγήκε μαζί με τον δεύτερο Σταυρή Γεωργίου και η κάμερα του Πρωινού ήταν εκεί για να αποσπάσει δηλώσεις.

Ο Βαρθαλίτης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του όταν είδε την δημοσιογράφο της εκπομπής με την κάμερα αλλά απάντησε στις ερωτήσει της.

Είπε ο Βαρθαλίτης στη δημοσιογράφο:

"Το μεγαλύτερο στοίχημα που καταφέραμε είναι να κάνουμε φιλίες μέσα στο σπίτι. Να είστε καλά. Για το έπαθλο ό,τι λέμε δεν ξελέμε.

Ψυχούλα ο Άκης Πετρετζίκης! Είναι μια κατηγορία μόνος του. Όλοι τον θαυμάζουμε! Αυτό το κομμάτι το κάνει μοναδικά. Δεν θέλω να γίνω Άκης Πετρετζίκης, γιατί δεν μπορώ. Κανείς δεν μπορεί. Καθένας είναι ο χαρακτήρας του. Να δείξουμε τι είμαστε και αν αξίζουμε να μείνουμε στην επικαιρότητα για πολύ καιρό, γιατί ένα κύμα πολύ εύκολα πέφτει, πρέπει να μείνουμε καβάλα σε αυτό".

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του Σταύρου Βαρθαλίτη όταν είδε την κάμερα του Πρωινού:

Πηγή: TheToc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση