«Τότε είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε»: O Χριστόπουλος αποκαλύπτει για την Τούνη και το ροζ βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 10:39 «Τότε είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε»: O Χριστόπουλος αποκαλύπτει για την Τούνη και το ροζ βίντεο

Η περίοδος που το επίμαχο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη άρχισε να κυκλοφορεί, ήταν αυτή κατά την οποία συμμετείχε στο My Style Rocks και τότε πέρασε δύσκολα, όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, κριτής τότε του σόου.

Μιλώντας στον Alpha είπε ότι «εγώ δεν έχω δει το βίντεο, αλλά κυκλοφορούσε μέσα στα παρασκήνια. Και μία-δύο φορές είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε όντως».

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τούνη την Παρασκευή με βίντεο στο κανάλι της στο You Tube, αποκάλυψε πως το επίμαχο βίντεο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί, τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της. 

Όπως είπε, ήταν ένας καλός της φίλος, τον οποίο γνώριζε από τα 18 της και ένα βράδυ που είχαν πιει, έγινε κάτι μεταξύ τους.

Ο συγκεκριμένος άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς να έχει επίγνωση η ίδια.

Πριν λίγες εβδομάδες, κάποιος ανέσυρε αυτά τα βίντεο, με συνέπεια να τα δει ο σύντροφος της και να χωρίσουν.

Μιλώντας μάλιστα για το βίντεο, η Ιωάννα Τούνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα. «Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί εξευτελιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα».

« Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και «αναγκάζομαι» να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι.  Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου….» είπε η γυναίκα κλαίγοντας.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση