Οι Ιάπωνες Pyramidos "ξαναχτυπούν" με το "Πότε Βούδας πότε Κούδας" [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 09:45 Οι Ιάπωνες Pyramidos "ξαναχτυπούν" με το "Πότε Βούδας πότε Κούδας" [βίντεο]

Για μία ακόμα φορά το ιαπωνικό συγκρότημα Pyramidos μας έκανε να... κλάψουμε από τα γέλια με τη διασκευή ενός ελληνικού τραγουδιού.

Για μία ακόμα φορά το ιαπωνικό συγκρότημα Pyramidos μας έκανε να... κλάψουμε από τα γέλια με τη διασκευή ενός ελληνικού τραγουδιού.

Το δημοφιλές πλέον συγκρότημα στην Ελλάδα, που στο παρελθόν έχει διασκευάσει τα "Καγκέλια", το "Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί" και το "Βρε μελαχρινάκι"... ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά διασκευάζοντας το πασίγνωστο κομμάτι "Πότε Βούδας πότε Κούδας".

Την παράσταση "κλέβει" βέβαια και πάλι ο Ιάπωνας τραγουδιστής των Pyramidos, ο οποίος φαίνεται να τραγουδά με μεγάλη ευκολία τους ελληνικούς στίχους!

Δείτε το βίντεο:

Οι Pyramidos από το Τόκιο περιγράφουν την μπάντα τους ως "gypsy" με ποπ, βαλκανικές, ρωμαϊκές, αραβικές, λατινικές και παραδοσιακές ιαπωνικές επιρροές. Οι Pyramidos αγαπούν την Ελλάδα. Εκτός από την επιλογή τους να διασκευάσουν ελληνικές επιτυχίες, έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας τουλάχιστον δύο φορές για ive εμφανίσεις.

Πηγή: thetoc.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση