Διαζύγιο "δηλητήριο" για Τζολί - Πιτ: Η αναξιόπιστη, ο κερδισμένος και η νέα δικαστική μάχη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 10:04 Διαζύγιο "δηλητήριο" για Τζολί - Πιτ: Η αναξιόπιστη, ο κερδισμένος και η νέα δικαστική μάχη

Νέο ραντεβού στα δικαστήρια για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ: Η αναξιοπιστία της Τζολί, η στρατηγική του Πιτ & το κλίμα που θυμίζει Mr. & Mrs. Smith.

Σε δύσκολη κατάσταση έχει βρεθεί η Αντζελίνα Τζολί, μετά την απόφαση του δικαστή να δώσει στον Μπραντ Πιτ το δικαίωμα της ίσης επιμέλειας των πέντε ανήλικων παιδιών τους - ο μεγαλύτερος γιος τους Μάντοξ, που είναι 19 ετών και φοιτά στο πανεπιστήμιο της Κορέας είναι απαλλαγμένος από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο δικαστής που οι ίδιοι επέλεξαν, έδωσε εντολή ο κανονισμός για την επιμέλεια των παιδιών να τροποποιηθεί υπέρ του Πιτ, δεδομένου ότι η πρώτη απόφαση του επέτρεπε να έχει ελάχιστη επικοινωνία με τα παιδιά του.

Οι Superstars του Χόλιγουντ, που υπήρξαν ένα ισχυρό ζευγάρι, χώρισαν επίσημα πριν από 4.5 χρόνια περίπου, και έκτοτε έχουν εγκλωβιστεί σε μια ιδιωτική δικαστική μάχη που εξελίσσεται στο πιο ακριβό διαζύγιο στο Χόλιγουντ με το κόστος του να ανέρχεται ήδη σε 2 εκατ. δολάρια.

Αρχικά, προκειμένου να αποφύγουν την ανθρωποφαγία των ΜΜΕ και να προστατεύσουν τα παιδιά τους, οι δύο πρώην κατέληξαν σε έναν φιλικό διακανονισμό για την επιμέλεια των παιδιών, ο οποίος ήταν σε βάρος του Πιτ.

Τότε η Τζολί θεώρησε ότι κέρδισε τη μάχη, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο δικαστής διαπίστωσε ότι η "μαρτυρία της Τζολί δεν ήταν αξιόπιστη σε πολλά σημεία της" και ότι η προσπάθειά της να προσβάλει τη νέα συμφωνία επιμέλειας θα είναι κάτι που θα "βλάψει σοβαρά τα παιδιά, τα οποία θα στερηθούν περαιτέρω τη σταθερότητα στη ζωή τους".

Η Τζολί από την πλευρά της θεωρεί ότι η δίκη δεν ήταν δίκαιη και έχει θέσει ως στόχο της να απολύσει τον δικαστή από την υπόθεση, ακυρώνοντας την απόφασή του.

Η μάχη συνεχίζεται

Η απόφαση της ίσης επιμέλειας που πήρε ο δικαστής, προαναγγέλλει τη συνέχιση των δικαστικών μαχών αφού η Τζολί διαμαρτύρεται εντόνως υποστηρίζοντας ότι δεν της έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία.

Σύμφωνα νέο δημοσίευμα, αν καταφέρει να απομακρύνει τον δικαστή από την υπόθεση, αυτό ουσιαστικά θα σημαίνει ότι η απόφασή του "ακυρώνεται".

Ο Πιτ από την άλλη είναι ευχαριστημένος με όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής, μέσα από τη στρατηγική που ακολούθησε και επιλέγοντας να κινηθεί σε χαμηλούς τόνους.

Ραντεβού στο εφετείο

Η νέα δικαστική μάχη θα δοθεί στο εφετείο στις 9 Ιουλίου στην Καλιφόρνια και ήδη έγινε γνωστό ότι ο Μπραντ Πιτ προσέλαβε το κορυφαίο δικηγόρο τον Ted Boutrous Jr γνωστός ως "ο καλύτερος των καλύτερων", για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει ένα από τα πιο δύσκολα διαζύγια του Χόλιγουντ.

Βέβαια, εκτός από το θέμα της επιμέλειας των παιδιών, που είναι και το πιο κρίσιμο για το ζευγάρι, υπάρχει και το θέμα των οικονομικών του πρώην ζευγαριού, ένα ιδιαίτερα περίπλοκο ζήτημα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους με τεράστια περιουσία σε διάφορες χώρες.

Και όλα αυτά στο χειρότερο κλίμα και διαρκείς κόντρες ανάμεσα στις δυο πλευρές που στάζουν δηλητήριο η μία για την άλλη.

Ήδη μετράμε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες "πολέμου" ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ και έπεται συνέχεια... με το κλίμα να θυμίζει όλο και πιο έντονα την ταινία Mr. & Mrs. Smith.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση