Σταύρος Ζαλμάς: Όταν έκανα το πρώτο σήριαλ, ήμουν ήδη 12 χρόνια ηθοποιός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 16:42 Σταύρος Ζαλμάς: Όταν έκανα το πρώτο σήριαλ, ήμουν ήδη 12 χρόνια ηθοποιός

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη», και μίλησε για την καριέρα του και την απουσία του από την τηλεόραση.

«Η μυθοπλασία ξαναγύρισε στην τηλεόραση πριν από ένα ή δύο χρόνια λόγω της κρίσης και πολλών άλλων θεμάτων», τόνισε ο Σταύρος Ζαλμάς, και συμπλήρωσε:

«Τον αγαπώ πολύ τον φακό και με αγαπάει και αυτός και την αγαπώ πολύ τη δουλειά μπροστά στην κάμερα και με γοητεύει. Το πρώτο σήριαλ που έκανα (σ.σ. ‘Άφρικα’ στο MEGA τη σεζόν 1992-1993), δεν ήταν η πρώτη μου δουλειά.

Ήμουν ήδη 12 χρόνια ηθοποιός όταν έκανα το πρώτο μου σήριαλ, και στον κινηματόγραφο και στο θέατρο, όταν προέκυψε η σειρά. Τον ρόλο τον πήρα γιατί μου είπαν ότι θα πάμε στην Αφρική για δύο μήνες. Ήταν γοητευτικό στο μυαλό μου να ταξιδέψω στην Αφρική».

 

Ο ίδιος σημειώνει ότι όσο και αν τον γοητεύει ο φακός και η τηλεόραση, παράλληλα φοβάται τη μεγάλη έκθεση.

«Πάντα φρόντιζα να κάνω λογική χρήση της τηλεόρασης, για παράδειγμα ένα σήριαλ κάθε τρία χρόνια. Τη φοβάμαι την τηλεόραση, σε βάζει σε κάθε σπίτι και είναι ‘πολύ’. Ένα σήριαλ είναι σαν να παίζεις σε 20 κινηματογραφικές ταινίες. Τη φοβόμουν τη μεγάλη έκθεση», αναφέρει ο Σταύρος Ζαλμάς.

 

 

«Δεν έκανα μια δουλειά απλά για να την κάνω και να βγάλω χρήματα. Έπρεπε να μου αρέσει, να με γοητεύει.

Πάντα υπήρχε ένα ένστικτο που μου έλεγε αυτήν τη δουλειά πρέπει να την κάνεις, αυτήν όχι και με έχει ανταμείψει μέχρι τώρα», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σταύρος Ζαλμάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση