Η «Eleven» του Stranger Things θέλει να υποδυθεί την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ταινία για τη ζωή της - Τι απάντησε η ποπ σταρ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 15:42 Η «Eleven» του Stranger Things θέλει να υποδυθεί την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε ταινία για τη ζωή της - Τι απάντησε η ποπ σταρ

«Νιώθω ότι θα μπορούσα να πω την ιστορία της με το σωστό τρόπο».

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, γνωστή ως «Eleven» από το Stranger Things αποκάλυψε ότι ο ρόλος των ονείρων της είναι να υποδυθεί την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε βιογραφική ταινία κάποια μέρα.

«Θέλω να υποδυθώ ένα αληθινό πρόσωπο. Νομίζω ότι για μένα… είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς» αποκάλυψε στη διάρκεια συμμετοχής της στο talk show «The Drew Barrymore». «Νομίζω ότι η ιστορία της, πρώτα απ’ όλα, έχει απήχηση σε μένα» πρόσθεσε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν. «Μεγάλωσα ως κοινό της, βλέποντας τα βίντεό της, παρακολουθώντας συνεντεύξεις της όταν ήταν μικρή» σημείωσε.

«Και δεν την γνωρίζω, αλλά όταν κοιτάζω φωτογραφίες της, νιώθω ότι θα μπορούσα να πω την ιστορία της με τον σωστό τρόπο» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια φάνηκε να μην εντυπωσιάζεται από την… πρόθεση της Μίλι Μπόμπι Μπράουν. Σε ανάρτησή της στο Instagram, που κοινοποιήθηκε λίγο μετά τα σχόλια της Μπράουν που έγιναν viral, η τραγουδίστρια έγραψε: «Ακούω για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ταινίες για τη ζωή μου… δεν έχω πεθάνει!!!».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης, επέκρινε τους γονείς της για το καθεστώς κηδεμονίας υπό το οποίο βρισκόταν για 12 χρόνια μέχρι το 2021.

«Καλά νέα, καλά νέα !!! Ακόμα αναπνέω… είναι αστείο οι ίδιοι δύο άνθρωποι που μου έδωσαν ζωή είναι οι ίδιοι ακριβώς δύο άνθρωποι που την αφαίρεσαν… αλλά μάντεψε τι!!! Είμαι ζωντανή και αναπνέω ξανά!!!» έγραψε.

Πηγή: talk show «The Drew Barrymore»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση