Βανδή: Έχω δουλέψει σερβιτόρα και σε οίκο νυφικών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 12:01 Βανδή: Έχω δουλέψει σερβιτόρα και σε οίκο νυφικών

Παραδέχθηκε πως έχει αισθανθεί προδοσία σε σχέση της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη σε σχέση μου».

Η Δέσποινα Βανδή σε μια εξομολόγηση στη Μαρία Μπακοδήμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε για τη φιλία, τον έρωτα, τα παιδικά της χρόνια, τον σύντροφό της, αλλά και τα παιδιά της.

«Έχω πολύ έντονη φόρτιση όταν πηγαίνω στην Καβάλα. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατή. Ήταν όλα αλλιώς τότε, βλέπω τον εαυτό μου σε διάφορες γωνιές και γειτονιές με βλέπω με όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα τότε. Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω ότι 'μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», δήλωσε.

Παραδέχθηκε πως έχει αισθανθεί προδοσία σε σχέση της δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη σε σχέση μου».

Επίσης αποκάλυψε τι επαγγέλματα έχει κάνει πριν από την καριέρα της στο τραγούδι.

Όταν ρωτήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου, αν έχει νιώσει αγάπη στη ζωή της, απάντησε «με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις», είπε για να προσθέσει πως «νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου.»

«Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη» συμπληρώνει η Δέσποινα Βανδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση