Emily Ratajkowski: Το καλοκαιρινό ρεβεγιόν και το look που "αναστάτωσε"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 13:50 Emily Ratajkowski: Το καλοκαιρινό ρεβεγιόν και το look που "αναστάτωσε"

Το διάσημο μοντέλο ευχήθηκε "καλή χρονιά" στους θαυμαστές της, με στιγμιότυπα από το ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο οποίο βρισκόταν.

Η Emily Ratajkowski "έλαμψε" με το εντυπωσιακό, γεμάτο παγέτες, φόρεμά της, προκαλώντας τα διθυραμβικά σχόλια των θαυμαστών της.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Instagram, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, στο οποίο βρισκόταν, και πόζαρε αναδεικνύοντας το καλλίγραμο κορμί της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Το αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ "αναστάτωσε" τους ακολούθους της ενώ πολλοί σχολίασαν και το "καλοκαιρινό" ρεβεγιόν δίπλα στη θάλασσα και τους τροπικούς φοίνικες.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση