Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βόλτα στην εξοχή με τον 7 μηνών γιο του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 16:14 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βόλτα στην εξοχή με τον 7 μηνών γιο του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται πως περνάει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του, με τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του για το νέο «ρόλο» που έχει αναλάβει εδώ και μερικούς μήνες, αυτόν του πατέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός σεφ, που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το MasterChef, και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Έκτοτε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μοιραστεί αρκετές φορές με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα με τον γιο του, με τους δυο τους να έχουν πάει ήδη για… μπιλιάρδο, μπύρες, αλλά και πολλές βόλτες.

 

 

Οι αναρτήσεις του γνωστού σεφ, χαρακτηριστικές και του ιδιαίτερου χιούμορ που τον διακρίνει, συγκεντρώνουν χιλιάδες likes, με τους διαδικτυακούς του φίλους να «λιώνουν» σε κάθε σχετική δημοσίευση.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το τρυφερό story στο Instagram με το γιο του

Εχθές, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ηλιόλουστη ημέρα, πραγματοποιώντας μία βόλτα με τον γιο του στην εξοχή.

Συγκεκριμένα, σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καταγράφεται ο δημοφιλής σεφ να πετάει το γιο του στον αέρα, σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση