Μια Ελληνίδα στις Κάννες: Η Δούκισσα Νομικού στο κόκκινο χαλί (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 13:04 Μια Ελληνίδα στις Κάννες: Η Δούκισσα Νομικού στο κόκκινο χαλί (ΦΩΤΟ)

Έλαμψε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών με δημιουργία Celia Kritharioti η Δούκισσα Νομικού. Το υπέροχο ογκώδες στράπλες φόρεμα με τα ξεχωριστά μανίκια.

Στις Κάννες ως καλεσμένη μεγάλου brand ομορφιάς βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού. Η ίδια είχε την τύχη να λάβει πρόσκληση για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, του λαμπερού θεσμού όπου δίνουν το παρών κάθε χρόνο οι μεγαλύτεροι αστέρες του Χόλιγουντ.

Η Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε τα φλας φορώντας ένα πριγκιπικό φλοράλ φόρεμα Celia Kritharioti. Το φόρεμά της ήταν ογκώδες και στράπλες με ξεχωριστά μανίκια.

Άφησε τα μαλλιά της κάτω και φόρεσε εντυπωσιακά σκουλαρίκια Κessaris. Το look της επιμελήθηκε ο celebrity make up artist Παντελής Τουτουντζής.

Η εμφάνισή της ήταν εκθαμβωτική.

Το χλιδάτο ξενοδοχείο της με την απίθανη θέα

Πριν βρεθεί στο κόκκινο χαλί μας είχε δείξει το χλιδάτο ξενοδοχείο όπου μένει στην γαλλική ριβιέρα.

"Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ για το Φεστιβάλ των Καννών. Το λαμπερό ταξίδι ξεκινά", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε με μαύρο μίνι φόρεμα, ενώ η θέα από το ξενοδοχείο που μένει "κόβει την ανάσα".

Το μοντέλο και επιχειρηματίας δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τις Κάννες, καθώς έχει συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της ομορφιάς.

Το ξενοδοχείο της είναι ένα από τα πιο χλιδάτα της περιοχής.

Μας έδειξε το εσωτερικό του χλιδάτου δωματίου της.

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση