Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου: Η έκπληξη στον τραγουδιστή για τα γενέθλιά του και η οικογενειακή φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 10:57 Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου: Η έκπληξη στον τραγουδιστή για τα γενέθλιά του και η οικογενειακή φωτογραφία

«Χρόνια πολλά σε σένα…».

Μια οικογενειακή φωτογραφία ανάρτησε η Ελένη Ράντου στο Instagram, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, Νικολέττα. Ο τραγουδιστής γιορτάζει τα 50 χρόνια στο τραγούδι με μια περιοδεία με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Τετάρτη, ημέρα των γενεθλίων του, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έδωσε μια μεγάλη συναυλία.

Μαζί του ήταν η σύζυγός του, Ελένη Ράντου, και η κόρη τους, Νικολέττα.

«Happy family birthday!!! Oικογενειακά–Συναυλιακά γενέθλια στη Θεσσαλονίκη!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Ράντου.

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε επίσης έκπληξη στον σύζυγό της πάνω στη σκηνή, με μια τούρτα με κεράκια, η οποία έγραφε «Χρόνια πολλά σε σένα…», μια φράση που παραπέμπει φυσικά στο γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Το ζευγάρι αντάλλαξε κι ένα τρυφερό φιλί.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση