Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβηκε επάνω σε καρέκλα για να βγάλει φωτογραφία με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 21:27 Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβηκε επάνω σε καρέκλα για να βγάλει φωτογραφία με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

H Δόμνα Μιχαηλίδου, έδωσε το παρών στο φιλανθρωπικό event των αδελφών Αντετοκούνμπο, με την Υφυπουργό Παιδείας να ανεβαίνει πάνω σε καρέκλα προκειμένου να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία.

Την Τρίτη (27/06) πραγματοποιήθηκε στο golf της Γλυφάδας το φιλανθρωπικό gala Charles Antetokounmpo Family Foundation, από την οικογένεια Αντετοκούνμπο, σε μια άκρως λαμπερή και φαντασμαγορική εκδήλωση.

Αρκετά πρόσωπα από την πολιτική σκηνή της χώρας έδωσαν το παρών, μεταξύ τον οποίων και η Υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία σκαρφίστηκε ένα αλλόκοτο τρόπο, προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία με τους τέσσερεις αδελφούς Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα για να καταφέρει να… ματσάρει την διαφορά ύψους, αποφάσισε να ανέβει επάνω σε μια καρέκλα, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως πετυχημένο.

 

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση