Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: «Και τον πιο περίεργο άνθρωπο θα τον αγαπήσει»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 23:32 Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: «Και τον πιο περίεργο άνθρωπο θα τον αγαπήσει»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σύζυγό του, ενώ εξήγησε πώς παραμένει η σχέση τους τόσο δυνατή μέχρι σήμερα

Ο Αποστόλης Τότσικας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «InStyle» και αρχικά, του ζητήθηκε να ξεχωρίσει ποια φωτογράφιση από όσες έχει κάνει με την αγαπημένη του, του άρεσε περισσότερο.

«Το εξώφυλλο του DownTown που είχαμε κάνει μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα οι φωτογραφίες που βγάλαμε στη Νέα Υόρκη. Αλλά άμα κάτσω και σκεφτώ θα σου πω πάρα πολλά. Γιατί εκείνη είναι ένας άνθρωπος... Πώς να το πω; Και τον πιο περίεργο άνθρωπο θα τον αγαπήσει και θα τον βγάλει ωραίο και με τα καλά και με τα κακά του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη σχέση τους, που παραμένει το ίδιο δυνατή ακόμα και μετά από 9 χρόνια γάμου, ο ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό είναι μια διαδικασία, ένα work in progress, που το πιο απλό είναι να είσαι εκεί για τον άλλο. Αυτή όμως, είναι η δική μου οπτική. Από εκεί και πέρα, σίγουρα υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλες οπτικές γωνίες να το δεις. Δεν υπάρχει συνταγή. Σίγουρα οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθούν να είναι κοντά ο ένας στον άλλο. Θέλει προσπάθεια και φροντίδα».

Τέλος, αποκάλυψε ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που του έχει ζητηθεί να κάνει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. «Στην αρχή είναι όλα δύσκολα. Δεν έχεις τα εργαλεία και την εμπειρία και έρχεσαι σε έναν κόσμο καινούριο για σένα, ενώ προσπαθείς να είσαι όσο καλύτερος γίνεται», εξήγησε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση