Το εξωφρενικό ποσό που θα εισπράξει η Margot Robbie χάρη στην Barbie

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 10:23 Το εξωφρενικό ποσό που θα εισπράξει η Margot Robbie χάρη στην Barbie

Η Margot Robbie βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και απολαμβάνει τα χρήματα που έχει εισπράξει από την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού.

Θα μπορούσε να λέγεται και η «Εκατομμυριούχος Barbie». H αλήθεια είναι πως η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της δημοφιλέστερης ταινίας του καλοκαιριού, Margot Robbie, τα κατάφερε εξαιρετικά και σάρωσε στο παγκόσμιο box office.

Την ταινία με τη διάσημη κούκλα έχουν δει πλέον εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει προλάβει ήδη να δημιουργηθεί κι ένα άκρως επιτυχημένο ελληνικό remake για ενήλικους. Μετά από όλα αυτά η σταρ του Χόλιγουντ αποφάσισε να φτιάξει τις βαλίτσες της και να ταξιδέψει μέχρι τη χώρα μας, όπου την είδαμε να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Φολέγανδρο, αλλά και την Αθήνα.

Πόσα χρήματα, όμως, μπορεί να έχει εισπράξει από την Barbie; Mόλις τρεις άνθρωποι γνωρίζουν τους ακριβείς όρους του συμβολαίου της Margot Robbie όπως αποκάλυψε το Yahoo. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της ταινίας του καλοκαιριού θα εισπράξει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται επίσης και το μπόνους από τα εισιτήρια που έχει «κόψει».

Η σκηνοθέτρια και συν-σεναριογράφος της Barbie, Greta Gerwig, δικαιούται επίσης μπόνους λόγω της επιτυχίας της ταινίας στις αίθουσες. Πάντως, ο θρίαμβος της Barbie συνεχίζεται, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει σε ένα μήνα 526,3 εκατομμύρια δολάρια μόνο στην αμερικανική ήπειρο και 657,6 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο.

Τα συνολικά έσοδα, λοιπόν, ανέρχονται σχεδόν στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι επίσης η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις που σκηνοθέτησε γυναίκα, αφού κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως η Jennifer Lee με το Frozen 2 .

Αξίζει να σημειωθεί πως η Margot Robbie έκανε την ταινία μέσω της εταιρείας παραγωγής της, LuckyChap Entertainment, την οποία δημιούργησε το 2014 με τον Tom Ackerley (που έγινε από τότε σύζυγός της) και τους φίλους της Josey McNamara και Sophia Kerr. Η LuckyChap Entertainment δημιουργήθηκε για να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τις ιστορίες των γυναικών, τις οποίες αφηγούνται οι ίδιες οι γυναίκες.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση