Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο σύζυγό της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 11:13 Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο σύζυγό της

Η εκρηκτική τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

H Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης γνωρίστηκαν όταν ο γνωστός dj συνεργάζονυαν στο hip-hop συγκρότημα ΝΕΒΜΑ και παράλληλα ήταν παρουσιαστής στο MAD.  H Κατερίνα Στικούδη είχε μόλις δεχτεί πρόσκληση να συνεργαστεί με τους ΝΕΒΜΑ για το τραγούδι Εμμονή και μια ηχογράφηση ήταν αρκετή για να τους φέρει πιο κοντά. Μέσα στα χρόνια ήρθε και η συγκατοίκηση στη Βάρη, στο σπίτι τους. Και λίγα χρόνια ο γάμος του ζευγαριού και το πρώτο τους παιδάκι.

Eν αναμονή του δεύτερου παιδιού

Αυτό το διάστημα η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η οικογένειά τους σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει κι άλλο. Η τραγουδίστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και θα χαρίσει στον γιο της, Βύρωνα, ένα αδελφάκι.

H ανακοίωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η εκρηκτική τραγουδίστρια κατά την εμφάνισή της στη σκηνή του EuroPride 2023 στην Μάλτα έπιασε την κοιλιά της ανακοινώνοντας έτσι την εγκυμοσύνη της.

«Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ ωραία. Πέρα από αυτή την περίοδο που την περνάω, όπως και με τον Βύρωνα, πολύ όμορφα και ομαλά. Είναι κι όλα αυτά τα δημιουργικά πράγματα που γίνονται και είμαι ακόμα πιο χαρούμενη. Ο γιος μου έχει καταλάβει τι περιέχει η κοιλίτσα, θα το δουλέψουμε όμως όπως πρέπει» είπε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα του Star.

Το βράδυ της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο κάλεσμα του Pr Manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό.

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση με τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση