Δήμητρα Βαμβακούση: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 10:35 Δήμητρα Βαμβακούση: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση και ανυπομονούν να ζήσουν αυτή τη στιγμή.

Μετά μάλιστα το γάμο τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού είναι λίγες.

Σήμερα ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την επίσκεψή του στο γραφείο ενός καλού του φίλου, ενώ μαζί του βρισκόταν και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την μέλλουσα μανούλα σε ολόσωμη φωτογραφία από την ημέρα που έγινε γνωστό το χαρμόσυνο νέο.

Μέχρι στιγμής η κοιλίτσα της δεν έχει φουσκώσει αρκετά, η ίδια όμως έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση