Αποκαλύψεις για τον αγώνα που έδωσε ο Τζέρεμι Ρένερ ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του: «Δοκίμασα κάθε τύπο θεραπείας»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 12:25 Αποκαλύψεις για τον αγώνα που έδωσε ο Τζέρεμι Ρένερ ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του: «Δοκίμασα κάθε τύπο θεραπείας»

«Αλλά η μεγαλύτερη θεραπεία μου ήταν το μυαλό μου και η θέληση να είμαι εδώ και να πιεστώ για να ανακάμψω και να γίνω καλύτερα».

Ότι τους τελευταίους 10 μήνες έχει δοκιμάσει κάθε τύπο θεραπείας για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του μετά από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη αποκάλυψε ο Τζέρεμι Ρένερ. Ο ηθοποιός τραυματίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα.

Ο Τζέρεμι Ρένερ είχε σπάσει οκτώ πλευρά, το δεξί του γόνατο και τον αστράγαλό του. Επίσης έσπασε την κνήμη του αριστερού ποδιού, την δεξιά κλείδα, τον δεξιό του ώμο και άλλα.

«Εξερευνώ κάθε τύπο θεραπείας από τις 14 Ιανουαρίου», έγραψε ο Ρένερ στο Instagram. «Καθημερινά, αμέτρητες ώρες φυσικοθεραπείας, ενέσεις πεπτιδίων, ενδοφλέβιες ενέσεις, βλαστοκύτταρα και εξωσώματα, θεραπεία με κόκκινο φως/IR, θεραπείες σε υπερβαρικό θάλαμο οξυγόνου, κρύα μπάνια και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται» συμπλήρωσε.

«Αλλά η μεγαλύτερη θεραπεία μου ήταν το μυαλό μου και η θέληση να είμαι εδώ και να πιεστώ για να ανακάμψω και να γίνω καλύτερα», πρόσθεσε ο Ρένερ. «Νιώθω ότι είναι καθήκον μου να το κάνω. Όχι για να σπαταλήσω τη ζωή μου επειδή επέζησα, αλλά για να ανταποδώσω στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου δώσατε τη δύναμη να αντέξω. Σας ευχαριστώ όλους» ανέφερε ο ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση