Για δεύτερη φορά μητέρα η Πάρις Χίλτον - Πώς θα ονομάσει το κοριτσάκι της (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 12:07 Για δεύτερη φορά μητέρα η Πάρις Χίλτον - Πώς θα ονομάσει το κοριτσάκι της (ΦΩΤΟ)

Η Πάρις Χίλτον έκανε μια ανακοίνωση-έκπληξη στο Instagram αφήνοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, η χρυσή κληρονόμος μοιράστηκε στα social media μια φωτογραφία με ένα ροζ μωρουδιακό φορμάκι που γράφει «London», παιδικά γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς και ένα πλεκτό αρκουδάκι.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευγνώμων για το μωρό-κοριτσάκι μου». Η αποκάλυψη έγινε την Πέμπτη, την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ.

Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να ανακοινώνει ότι θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά ενός κοριτσιού, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν το μωρό έχει γεννηθεί ή όχι.

Τον Ιανουάριο, η 42χρονη celebrity απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον Φοίνιξ, μέσω παρένθετης μητέρας.

Το όνομα του μωρού της Πάρις Χίλτον

Η είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού της προκάλεσε έκπληξη, αλλά το ίδιο το όνομα όχι.

Η κληρονόμος της αυτοκρατορίας των Χίλτον, είχε αποκαλύψει σε podcast την 1η Μαρτίου ότι είχε επιλέξει το όνομα «London» αν είχε ποτέ κόρη πριν από 10 χρόνια.

«Θα ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη αν ο Φοίνιξ αποκτούσε μια μέρα ένα αδερφάκι, με το όνομα London. Είναι η αγαπημένη μου πόλη και πάντα ήθελα να ονομάσω την κόρη μου London», είπε.

«Είχα διαλέξει αυτό το όνομα εδώ και πολύ καιρό, πιθανώς πάνω από 10 χρόνια. Πάντα ήθελα το London. Λατρεύω αυτό το όνομα για την κόρη μου», πρόσθεσε.

Η κληρονόμος που πήρε το όνομά της από τη γαλλική πρωτεύουσα ήθελε ξεκάθαρα να διατηρήσει ζωντανή την παράδοση της ονοματοδοσίας της πόλης με τα παιδιά της, παραδεχόμενη ότι δεν ήταν εύκολο να καταλήξει στο όνομα «Φοίνιξ».

«Ήταν δύσκολο να επιλέξω (το Φοίνιξ) γιατί πολλές από τις πόλεις που μου αρέσουν δεν θα ακούγονταν καλά ως όνομα», είπε.

«Όπως το Ibiza θα ήταν τόσο περίεργο ως παιδικό όνομα, το Vegas θα ήταν περίεργο. Είναι δύσκολο να βρεις ένα ωραίο όνομα που να είναι πόλη για αγόρι. Εκτός από το London, (γιατί) αυτό λειτουργεί και για τα δύο», είπε.

Αν και ακόμα δεν είναι γνωστό αν η London έχει γεννηθεί, ή αν η Πάρις περιμένει το παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας, όπως ο Φοίνιξ, μια ματιά στο νέο ριάλιτι «Paris in Love» αποκαλύπτει ότι η Πάρις και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ δεν είπαν σε κανέναν για τον Φοίνιξ, ούτε καν στις οικογένειες τους.

Μετά τη γέννηση του Φοίνιξ μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο, η Χίλτον αποκάλυψε στα τέλη Φεβρουαρίου ότι υποβλήθηκε σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια προσπάθεια να αποκτήσει μια κόρη.

Εξομολογήθηκε ακόμη ότι είχε παγώσει τα ωάρια της στο παρελθόν με τη συμβουλή της φίλης της, Κιμ Καρντάσιαν, και σχεδίαζε να κάνει παιδί μόνη της πριν αυτή και ο Κάρτερ συναντηθούν.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση