Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον γιο του: «Άσ' το καλύτερα...»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 10:23 Ο Οδυσσέας Σταμούλης για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον γιο του: «Άσ' το καλύτερα...»

Για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον γιο του, που έχασε τη ζωή του από πνιγμό, μίλησε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί του ηθοποιού βρέθηκε νεκρό από πνιγμό στους Φούρνους Ικαρίας, τον περασμένο Αύγουστο.

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Super Κατερίνα» και σε ερώτηση για το πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα, είπε: «Άσ' το καλύτερα. Πάντως, ήταν η αγαπημένη μου γιορτή».

Στη συνέχεια μίλησε για το τι σημαίνει για τον ίδιο το θέατρο: «Το θέατρο για μένα είναι μια προσπάθεια υπέρβασης, να βγούμε από τον εαυτό μας, μήπως θεραπεύσουμε και κάποιον, όχι τον εαυτό μας. Ο επαγγελματίας ηθοποιός δεν κάνει ούτε ψυχοθεραπεία ούτε εργασιοθεραπεία».

Ο ηθοποιός έκλεισε τη δήλωσή του με μία ευχή προς όλους για τον νέο χρόνο: «Όποιος περιμένει από τον νέο χρόνο, να έχει τα καλύτερα που μπορεί να του δώσει».

Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο λίγους μήνες μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του.

Το δεύτερο πλήγμα που δέχτηκε ο ηθοποιός μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν η απώλεια της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή στα 58 της, μόλις, χρόνια.

Πηγή: Alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση