Κατερίνα Δαλάκα: Η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση για τις φήμες περί στενής σχέσης της με τον Ατζούν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 14:55 Κατερίνα Δαλάκα: Η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση για τις φήμες περί στενής σχέσης της με τον Ατζούν

Οι γονείς της έστειλαν την απάντησή τους στα μέσα ενημέρωσης

Το τελευταίο διάστημα συζητείται έντονα στις εκπομπές, η στενή σχέση που φημολογείται ότι έχει Κατερίνα Δαλάκα με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η οικογένειά της παίκτριας έβαλε τέλος στις φήμες, με ανακοίνωση που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση γράφει:

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα. Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της».

Δείτε το βίντεο από το «Πρωινό ΣουΣου»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση