Ο Τζέρεμι Ρένερ έναν χρόνο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με το εκχιονιστικό: «Ήμουν τυχερός»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 14:49 Ο Τζέρεμι Ρένερ έναν χρόνο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με το εκχιονιστικό: «Ήμουν τυχερός»

Ο Τζέρεμι Ρένερ «γιόρτασε» τον ένα χρόνο από την ημέρα που επέστρεψε στο σπίτι του μετά το τρομακτικό ατύχημα με το εκχιονιστικό που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Ο 52χρονος ηθοποιός παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 τόνων, όταν απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στο Mt. Rose Highway, μετά τις έντονες χιονοπτώσεις στη Νεβάδα, το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς του 2023.

Οι τραυματισμοί που υπέστη ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα σοβαροί, με τις προβλέψεις να αναφέρουν τότε ότι ενδεχομένως να χρειάζονταν και δύο χρόνια προκειμένου να αναρρώσει πλήρως, ενώ το περιβάλλον του ηθοποιού εξέφραζε αμφιβολίες για το αν θα επέστρεφε στην υποκριτική.

Το συγκινητικό μήνυμα του Τζέρεμι Ρένερ

Ο 53χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους 21,2 εκατ. followers του στο Instagram μια φωτογραφία του από πέρυσι τέτοια μέρα, όταν βγήκε από την εντατική.

«Ο φίλος μου μου θύμισε ότι γύρισα σπίτι από τη ΜΕΘ πριν από ένα χρόνο», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ήμουν τυχερός».

Ήταν ντυμένος με ένα γκρι μπλουζάκι, σορτς και καπέλο καθώς βρισκόταν σε μια εγκατάσταση με όργανα γυμναστικής που μοιάζει με φυσικοθεραπευτήριο.

«Θυμήθηκα ότι η αγάπη, η καλή θέληση, η σκληρή δουλειά και μια λεγεώνα καλών ανθρώπων με κάνουν να τα καταφέρνω καθημερινά… σας ευχαριστώ, να 'στε καλά…. Και όπως πάντα, κρατάω την υπόσχεσή μου να γίνω καλύτερος, να γίνω πιο δυνατός και να μεγαλώσω για να ξεπεράσω τις πιθανότητες…. Να είστε όλοι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το συγκινητικό μήνυμά του έρχεται αφότου την περασμένη εβδομάδα ο σταρ των Avengers παραδέχτηκε ότι είναι «νευρικός» που θα επιστρέψει στην υποκριτική.

Ο ηθοποιός επέστρεψε στα γυρίσματα για τη σειρά της Paramount+ «Mayor of Kingstown» και τόνισε ότι ήταν ενθουσιασμένος που επέστρεφε στο πλατό.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση