Πένθος για τη Φαίη Σκορδά: Πέθανε ο πατέρας της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 10:51 Πένθος για τη Φαίη Σκορδά: Πέθανε ο πατέρας της

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (29.1.2024).

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης, πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του.

Η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη μητέρα της για το τραγικό γεγονός. Η ίδια του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και κάθε φορά περνούσε μεγάλο μέρος των διακοπών της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς.

Η εκπομπή Fay’s Time, σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, θα βγει σήμερα και τις επόμενες ημέρες στον αέρα του ΣΚΑΪ δίχως τη Φαίη Σκορδά, μόνο με τους υπόλοιπους συνεργάτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση