Μπρους Σπρίνγκστιν: Το συγκινητικό βίντεο για τον θάνατο της μητέρας του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 10:27 Μπρους Σπρίνγκστιν: Το συγκινητικό βίντεο για τον θάνατο της μητέρας του Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύσκολες οικογενειακές στιγμές βιώνει ο Μπρους Σπρίνγκστιν. Ο διάσημος τραγουδιστής έχασε τη μητέρα του, Αντέλ, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών.

Την απώλεια της μητέρας του θρηνεί ο Μπρους Σπρίνγκστιν, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο σπουδαίος Αμερικανός τραγουδιστής. Η Αμντέλ Σπρίνγκστιν πέθανε σε ηλικία 98 ετών από άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο, την τελευταία δεκαετία έδινε μάχη με το Αλτσχάιμερ.

Ο διάσημος καλλιτέχνης αποχαιρέτησε τη μητέρα του, η οποία όπως αναφέρει το Sky News ήταν γνωστή στους φίλους του Σπρίνγκστιν για τις συχνές εμφανίσεις της στη σκηνή δίπλα στον γιο της, με ένα συγκινητικό βίντεο.

Στο βίντεο αυτό στο Instagram ο Σπρίνγκστιν χορεύει με τη μητέρα του συνοδεύοντας την ανάρτηση με τους στίχους από το τραγούδι «The Wish», το οποίο είχε γράψει για την ίδια…

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση