Χρήστος Μάστορας: Θαμώνας διέκοψε το πρόγραμμα, αναζητώντας στην πίστα την... κάλτσα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 15:52 Χρήστος Μάστορας: Θαμώνας διέκοψε το πρόγραμμα, αναζητώντας στην πίστα την... κάλτσα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τον Σάκη Ρουβά, με τον τραγουδιστή των «Μελισσών» να εξοργίζεται με θαμώνα και να εκδηλώνει με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά του.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που έφερε στο «φως» η εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», ο Χρήστος Μάστορας καταγράφεται να τραγουδάει στη σκηνή, όταν κάποια στιγμή ένας θαμώνας από τα μπροστινά τραπέζια τον ανάγκασε να διακόψει το πρόγραμμα.

Αν και στο σχετικό βίντεο δεν καταγράφονται οι κινήσεις του θαμώνα που οδήγησαν τον Χρήστο Μάστορα στο να διακόψει την ερμηνεία του, ο τραγουδιστής ακούγεται να λέει «ένα λεπτό» στους μουσικούς του, και στη συνέχεια να απευθύνεται στον άνδρα που καθόταν στο τραπέζι μπροστά από τη σκηνή και να τον ρωτάει τι θέλει.

Χρήστος Μάστορας: Ο απίστευτος διάλογος του τραγουδιστή με θαμώνα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται

«Ένα λεπτό, ένα λεπτό... Τι θες; Πες μου, τι θες;», ρώτησε ο Χρήστος Μάστορας, με τον άνδρα να του απαντάει ότι έψαχνε στην πίστα την... κάλτσα του, αφήνοντας τον τραγουδιστή «άφωνο» και προκαλώντας τον εκνευρισμό του.

«Ποια κάλτσα; Δηλαδή σταματάς το πρόγραμμα για να πάρεις τι ρε φίλε; Πες μου. Τι κάνεις τον τροχονόμο τόση ώρα; Ήρθαμε να ακούσουμε εσένα; Ποια κάλτσα ρε μ@λ@κα; Ποια κάλτσα, τι θες; Είναι δυνατόν ρε φίλε;», ακούγεται να λέει στο σχετικό απόσπασμα ο Χρήστος Μάστορας, εμφανώς εκνευρισμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση