Η Δέσποινα Βανδή ταλαιπωρημένη στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη: «Τέλος καλό, όλα καλά»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 12:44 Η Δέσποινα Βανδή ταλαιπωρημένη στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη: «Τέλος καλό, όλα καλά»

Μια περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι με την ανησυχία της Δέσποινας Βανδή να είναι μεγάλη.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή η οποία οδήγησε η ίδια στο νοσοκομείο τον σύντροφό της με το αυτοκίνητό της, το βράδυ της Δευτέρας (04.03.2024).

«Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το θέμα στον αέρα του Happy Day.

Μετά από όσα έγιναν γνωστά για την περιπέτεια του ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω instagram, φανερά ταλαιπωρημένη, αφού τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο.

«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», αναφέρει στο βίντεο η Δέσποινα Βανδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση