Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι»: Η αποστομωτική απάντησή της, «είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 18:34 Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι»: Η αποστομωτική απάντησή της, «είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το «Ζάρι», με τις απόψεις να διίστανται, και την Μαρίνα Σάττι να εκφράζει τον εκνευρισμό της για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Συνεχίζει να απασχολεί το τραγούδι με τίτλο «Ζάρι», της Μαρίνας Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision, που θα γίνει από τις 7 έως τις 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας. Η τραγουδίστρια, απάντησε στις αρνητικές κριτικές μέσα από ένα live video που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram. 

Η Μαρίνα Σάττι ανέλυσε στο βίντεο τα μουσικά μέρη του τραγουδιού και έδωσε τη δική της, αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που λένε ότι το κομμάτι είναι ρεγκετόν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 12ο λεπτό.

«Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι εκφράζοντας την ενόχλησή της για τα σχόλια που γίνονται.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση