«Χαίρομαι που θέλετε να είμαι ερωτευμένη» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στις φήμες για τον Σέρχιο Αραούχο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 20:42 «Χαίρομαι που θέλετε να είμαι ερωτευμένη» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στις φήμες για τον Σέρχιο Αραούχο

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά στο Instagram αλλά και ένα tag του ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αραούχο «φούντωσαν» τις φήμες ότι οι δυο τους μπορεί να είναι ζευγάρι.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν δεν έχασε χρόνο και έκανε μια νέα ανάρτηση, για να δώσει απαντήσεις για τη σχέση της με τον Σερχιο Αραούχο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο βίντεο που ανέβασε «δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά χαίρομαι που θέλετε να είμαι εγώ ερωτευμένη».

Το θέμα δημιουργήθηκε όταν η Φαίη Σκορδά έκανε μια ανάρτηση από τη Ρώμη, με την ίδια να κάνει tag τον ποδοσφαιριστή καθώς η εταιρεία από την οποία ήταν το ρούχο της, ανήκει στον Αραούχο.

Το μυαλό πολλών, δεν πήγε φυσικά στο ρούχο αλλά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και στο ενδεχόμενο να έχει σχέση με την Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Μάλιστα, όταν εκείνος αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά, τα σενάρια πήρα «φωτιά».

Τελικά, η Φαίη Σκορδά μετά από «βροχή» μηνυμάτων και τηλεφώνων που δέχτηκε, θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση