Πάριος-Παλαιολόγου: ο γιος του αποκαλύπτει τη σχέση του πατέρα του μαζί της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 11:04 Πάριος-Παλαιολόγου: ο γιος του αποκαλύπτει τη σχέση του πατέρα του μαζί της

Η ηθοποιός μπορεί να κρατάει αποστάσεις, αλλά ο γιος του τραγουδιστή προδίδει την επανασύνδεση Πάριου-Παλαιολόγου

Πριν από μερικές εβδομάδες άρχισε να λέγεται και να γράφεται ότι ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλιολόγου μόνο τυχαία δεν συναντήθηκαν ξανά και η επίσκεψή της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής σήμαινε την επανασύνδεσή τους.

Η ηθοποιός όταν είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες αρνούνταν κατηγορηματικά ότι είναι ξανά μαζί και μιλούσε για την ιδιαίτερη και ζεστή φιλία που τους ενώνει πάντα. Τη Δευτέρα στην πρωινή εκπομπή του STAR μίλησαν για την επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού. Τώρα έρχεται η συνέντευξη του γιου του Γιάννη Πάριου, Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος  μεταξύ άλλων απάντησε και για την επανασύνδεση του πατέρα του με την ηθοποιό.

Ο Χάρης Βαρθακούρης επιβεβαίωσε με τον τρόπο του την επανασύνδεση, λέγοντας: «Την Αλεξάνδρα την ξέρω πολύ καλά χρόνια. Την αγαπώ. Είναι ένα άτομο που, δεν ξέρω πως θα ακουστεί, εγκρίνω. Άρα είμαι πολύ καλά με αυτήν την επανασύνδεση».

Και πρόσθεσε: «Δεν επιβεβαιώνω, αλλά ούτε και διαψεύδω την επανασύνδεση. Φαντάζομαι οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές μου».

Δείτε το βίντεο:

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση