Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει ως «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» – Η συνέχεια της ταινίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 18:37 Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει ως «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» – Η συνέχεια της ταινίας

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στην κωμική ταινία «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» θα βρεθούν ξανά για τα γυρίσματα της συνέχειάς της, «Beverly Hills Cop: Axel Foley». Η παραγωγή της κινηματογραφικής σειράς θα γίνει από το Netflix.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι ο Έντι Μέρφι θα επαναλάβει τον ρόλο που είχε στην ταινία, του ντετέκτιβ Άξελ Φόλεϊ και στο τέταρτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο της παραγωγής στο Netflix που απέκτησε τα δικαιώματα το 2019.

Όπως ανακοινώθηκε από την υπηρεσία streaming, o Μέρφι θα συμμετάσχει στο «Beverly Hills Cop: Axel Foley» όπως και οι συμπρωταγωνιστές του από την πρώτη ταινία, Τζατζ Ράινχολντ, Τζον Άστον, Πολ Ράιζερ και Μπρόνσον Πίνκοτ.

Οι Άστον, Ράιζερ και Πίνκοτ επιστρέφουν στην κινηματογραφική σειρά 35 χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία «Beverly Hills Cop II» του 1987.

Ο Έντι Μέρφι θα είναι επίσης παραγωγός του «Beverly Hills Cop: Axel Foley» μαζί με τους Τζέρι Μπρουκχάιμερ και Τσαντ Όμαν και ο Γουίλ Μπιλ υπογράφει το σενάριο.

Η πρώτη ταινία, του 1984 έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς και εδραίωσε τον Έντι Μέρφι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ακολούθησαν δύο συνέχειες, το 1987 και το 1994.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση