Barbie: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας τρολάρει με σκηνή που «θυμίζει» το Space Odyssey του Κιούμπρικ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 20:33 Barbie: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας τρολάρει με σκηνή που «θυμίζει» το Space Odyssey του Κιούμπρικ

Η Μάργκοτ Ρόμπι στον ρόλο της Barbie και ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως άλλος Ken

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, Babrie με τη Μάργκοτ Ρόμπι στον ομώνυμο ρόλο και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως Ken είναι πλέον γεγονός, κάνοντας μάλιστα μια ευθεία αναφορά-παρωδία σε σκηνή του Space Odyssey από τον κορυφαίο σκηνοθέτη, Στάνλεϊ Κιούμπρικ. 

Ξεκινώντας με μια σκηνή που παραπέμπει στο «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος», το τρέιλερ παρουσιάζει την Barbie ως την πρώτη κούκλα που δεν ήταν μωρό.

Η Barbie στέκεται σε μια χώρα περιοχή που κατοικείται από κορίτσια των σπηλαίων. Μικρά κορίτσια πετούν τις μικρές τους κούκλες τους και ενθουσιασμένα ακουμπούν τα πόδια της Barbie.

«Από την αρχή του χρόνου», αρχίζει η αφήγηση, «από τότε που υπήρξε το πρώτο κοριτσάκι, υπήρχαν κούκλες. Αλλά οι κούκλες ήταν κούκλες μωρών, μέχρι που...».

Μεταξύ άλλων, βλέπουμε τη Μάργκοτ Ρόμπι να φοράει ένα ριγέ μαγιό (εμπνευσμένο από την αυθεντική στολή της κούκλας Barbie) και στη συνέχεια ένα εκθαμβωτικό καρό ροζ φόρεμα σε στιλ της δεκαετίας του '50.

Υπάρχει επίσης ένα γρήγορο πλάνο του ξανθού Ράιαν Γκόσλινγκ ως Ken, που φορά ένα μαύρο δερμάτινο γιλέκο με κρόσσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση