Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι Τούρκοι αντίπαλοι της Ελληνικής ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 11:11 Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι Τούρκοι αντίπαλοι της Ελληνικής ομάδας

Αλλάζουν οι όροι που ξέραμε μέχρι τώρα για τις ομάδες που θα συμμετέχουν. Αυτός θα είναι ένας αγώνας μέχρι τέλους ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα.

Η πρεμιέρα του Survivor 3 δεν αργεί και όλοι οι πιστοί τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης αδημονούν για το τι θα δουν στις οθόνες τους.  Μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρξουν αλλαγές στις ομάδες που θα συμμετάσχουν και ο αγώνας δεν θα γίνεται ανάμεσα σε «Διάσημους» και «Μαχητές», αλλά ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι οργανώνει δύο δυνατές ομάδες με ισάξιους αντιπάλους και ενδιαφέρον γαι το κοινό. Βασικό κριτήριο όχι η δημοφιλία τους, αλλά το πόσο δυνατοί είναι, ώστε να μπουν στον στίβο και να αγωνιστούν μέχρι τέλους. Ο Τούρκος παραγωγός πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος στο κανάλι ΤV8 στην Τουρκία και ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης του Survivor για το 2019 και τον τρόπο που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο οι 15 παίκτες.

Οι τριάντα υποψήφιοι είναι αθλητές, εξαιρετικά γυμνασμένοι και σαφέστατα οι περισσότεροι πολύ όμορφοι άνθρωποι.Όπως φαίνεται τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την ελληνική ομάδα, που πρέπει κι αυτή να παραταχθεί με άριστους παίκτες.

Δείτε τις πρώτες εικόνες των παικτών:

 

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση