Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινά στο Δρόμο Για Το Τόκιο με την Team Hellas

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 14:42 Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινά στο Δρόμο Για Το Τόκιο με την Team Hellas

Πρεμιέρα για την καινούργια εκπομπή με τον Γιώργο Καπουτζίδη με καλεσμένους μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, αποτυπώνοντας την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πραγματικότητα.

Ενόψει λοιπόν των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 ο Γιώργος Καπουτζίδης, σεναριογράφος και ηθοποιός ανοίγει τον Δρόμο Για το Τόκιο παρέα με την Team Hellas, μεταφέροντας στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια σκληρή προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε από 1 έως και 40 λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθώντας να «μπαίνει» στα παπούτσια τους, για να διαπιστώνει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, με σκοπό να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Να αναφέρουμε ότι η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Η εκπομπή σε σκηνοθεσία Κώστα Αμοιρίδη θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο από την ΕΡΤ1 και κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 18:15 με καλεσμένη την πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, ενώ την Κυριακή 28 Μαρτίου ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντάει στην Καρδίτσα την πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Μετά την προβολή της στην ΕΡΤ1, η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX, ενώ , θα μεταδίδεται και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα.

του Γρηγόρη Μελά
Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση