Survivor: Μεγάλη ένταση στο συμβούλιο - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 09:47 Survivor: Μεγάλη ένταση στο συμβούλιο - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άναψαν τα αίματα στο Survivor της Κυριακής, με "βαριές" κουβέντες μεταξύ των παικτών. Ποιον έστειλαν στον τάκο.

Επεισόδιο με πολλά νεύρα το Survivor της Κυριακής, με παίκτες και από τις δύο ομάδες να έχουν έντονη λογομαχία πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα ξέφυγαν.

Πριν οδηγηθούν στο συμβούλιο, μπλε και κόκκινοι αναμετρήθηκαν στον στίβο μάχης με τους δεύτερους να παίρνουν τη νίκη και τους μαχητές να δίνουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ασημίνα και Κατσαούνη

Λίγο πριν το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργος Κατσαούνης είχαν έναν πολύ έντονο τσακωμό για... ένα νερό. Μάλιστα οι δυο τους αντάλλαξαν και βαριές κουβέντες, με την Ασημίνα να κατηγορεί τον συμπαίκτη της ότι την έβρισε και εκείνον να της απαντά: "Μάγκεψες επειδή πήρες ασυλία. Πήρες ασυλία και δεν έχεις με ποιον να τσακωθείς. Έτσι είναι οι φίλοι;".

Survivor: Υποψήφιος για πέμπτη φορά

Εντάσεις υπήρξαν και στο συμβούλιο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται στο στόχαστρο ανάμεσα σε αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους, ενώ Ασημίνα και Μυριέλλα έδωσαν συνέχεια στο επεισόδιο που είχε προηγηθεί με τον Κατσαούνη.

Στο φινάλε και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, οι μαχητές βρέθηκαν στην κάλπη για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, που βγαίνει στον τάκο και μάλιστα για πέμπτη φορά.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση