Survivor Spoiler: Και δεύτερη παίκτρια θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 16:07 Survivor Spoiler: Και δεύτερη παίκτρια θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς

Θρίλερ με τη συμμετοχή παίκτρια του Survivor All Star, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς. Στα "πόδια" της η παραγωγή για να την πείσει να μείνει.

Πιο δύσκολες από όλα τα προηγούμενα Survivors είναι το Survivor All Star που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες των ομάδων έχουν καταλάβει από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού, ότι οι συνθήκες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης δεν συγκρίνονται με όσα έχουν περάσει μέχρι τώρα.

Αυτό, βέβαια, φάνηκε και από την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου στο τρίτο κιόλας επεισόδιο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μία ακόμη παίκτρια εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Super Katerina", η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε στην παραγωγή πως περνάει πάρα πολύ δύσκολα και πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραγωγή, οι ψυχολόγοι, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης, έχουν "πέσει" πάνω στην παίκτρια και προσπαθούν να την πείσουν να παραμείνει στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται, πως είδαμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να "λυγίζει" την περασμένη Τετάρτη (11/01), όταν η ομάδα της έχασε το έπαθλο φαγητού.

Προς το παρόν, πάντως, η παίκτρια των Μαχητών εξακολουθεί να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor All Star: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση