Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ είναι έτοιμη να αποκαλύψει στον Αστέρη ότι το παιδί της είναι δικό του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 13:58 Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ είναι έτοιμη να αποκαλύψει στον Αστέρη ότι το παιδί της είναι δικό του

Χάος στο χωριό στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκλονίζει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Σασμός", που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τεράστιες ανατροπές, με τους ήρωες της σειράς να έρχονται έρχονται αντιμέτωποι με σημαντικές αποφάσεις.

Σασμός - Όσα θα δούμε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Η Θοδώρα προσεγγίζει τον Ευθύμη. Η Νάντια την προειδοποιεί. Ο Λευτέρης το μαθαίνει και εκνευρίζεται για άλλη μια φορά. Ο Μαθιός με τη Βασιλική μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και προσπαθούν να συμβουλέψουν τη Τζένη και το Νικηφόρο που έχει μια απρόσμενη στιγμή με τη Νάντια.

Η Αργυρώ είναι σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχει ίχνος του παιδιού και του Σταύρου που παραμένουν κρυμμένοι στην καλύβα. Ο Αντώνης παλεύει να τους εντοπίσει, όταν ο Βαγγέλης θυμάται κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει. Η Καλλιόπη είναι πληγωμένη από τους γιους της και την αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ.

Ο Τόλης επιστρέφει στο σπίτι των Σταματάκηδων, ενώ ο Μαθιός έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο καφενείο. Ο Παύλος επιρρίπτει ευθύνες στη Μαρίνα για τις αποφάσεις της Αργυρώς. Η Αργυρώ αποκαλύπτει στον Αστέρη ότι το παιδί της δεν είναι του Σταύρου και είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια.

Σασμός - Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση