Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 15:18 Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

To Survivor All Star ενισχύεται με άλλους δύο νέους παίκτες που θα μπουν στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά την απρόσμενη αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου καθώς και τις εβδομαδιαίες αποχωρήσεις που προχωρούν, το Survivor All Star θα ενισχυθεί με δύο παίκτες από τα παλιά.

Οι δύο παίκτες που θα μπουν στο Survivor All Star:

Σύμφωνα με το Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε δύο νέους παίκτες να εισβάλουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Πάνο Θεοδώρου. Παράλληλα σε συζητήσεις με την παραγωγή βρίσκεται και ο Χάρης Γιακουμάτος.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Open Weekend ο Γιωρίκας Πιλίδης είχε πει με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως θα πήγαινε μόνο για τα χρήματα. «Έχω συζητήσει για το Survivor All Star, απλά δεν έχω χρόνο να πάω, ξεκάθαρα. Αν δεν είχα τις υποχρεώσεις, ναι, θα πήγαινα. Θα πήγαινα όχι επειδή ήθελα. Θα πήγαινα για ό,τι μπαίνουν όλοι, για τα χρήματα. Κανένας δε θέλει να μπει, πιστέψτε με. Το ποσό ήταν 5.000 αλλά και πάλι θεωρώ πως κάποιοι θα έπρεπε να παίρνουν περισσότερα χρήματα από κάποια άλλα», είπε χαρακτηριστικά.

Το γυμναστή Πάνο Θεοδώρου τον θυμόμαστε από το Survivor 2018, ενώ και ο Χάρης Γιακουμάτος έχει δηλώσει πως βρίσκεται σε αναμονή για να μπει στο παιχνίδι. «Έχω καλή επαφή με την παραγωγή και απ’ ότι ξέρω είμαι σε αναμονή», είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση