Survivor All Star: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έφυγε από το Συμβούλιο η Μελίνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 09:31 Survivor All Star: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έφυγε από το Συμβούλιο η Μελίνα

Νέες εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star μετά τη μάχη για τον αγώνα ασυλίας. Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Γεμάτο συγκινήσεις και εντάσεις ήταν το νέο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στον στίβο μάχης και το πολυπόθητο έπαθλο.

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν δυνατό αγώνα ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες του Survivor All Star.

Ο αγώνας ασυλίας έφτασε στο 9-9 για τις δύο ομάδες, με τον Ηλία Γκότση των Μαχητών να αγωνίζεται για την τελική νίκη στο flag race με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή των Διασήμων και την τελευταία να παίρνει την πολυπόθητη νίκη.

Νικητές του αγώνα ασυλίας ήταν και πάλι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη για ακόμα μια φορά.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι, οι Μπλε έπρεπε να βγάλουν στον "τάκο" δύο ακόμα συμπαίκτες τους.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, η Μελίνα Μεταξά αισθάνθηκε για δεύτερη φορά αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτός Συμβουλίου.

Μετά την ψηφοφορία των Μπλε, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Μελίνα Μεταξά, η οποία ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες της και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος είχε μία ψήφο, αυτή της Μελίνας.

Οι δύο τους θα βρεθούν δίπλα στον πρώτο υποψήφιο, τον Κρις Σταμούλη.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Κυριακής, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κατατροπώσουν τους Μπλε, κερδίζοντάς τους με το συντριπτικό σκορ 10-3.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση