Survivor Trailer: "Χαλασμός" με την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου - "Είσαι η ντροπή της Κύπρου"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 10:11 Survivor Trailer: "Χαλασμός" με την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου - "Είσαι η ντροπή της Κύπρου"

Επεισοδιακή, όπως αναμενόταν, η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star, ξεσπώντας στον Μάριο Πρίαμο με τον οποίο βρίσκονταν σε σχέση. Τα "καρφιά" για την Καρολίνα.

Το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή (21:00, ΣΚΑΪ) με ένα επεισόδιο το οποίο αρκετοί ανέμεναν, αφού η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου θα δώσει συνέχεια στο "σίριαλ" με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία φημολογούνταν πως διατηρούσε σχέση με τον Μάριο, εισβάλει στο νησί λίγο καιρό μετά το "σκάνδαλο" και το φιλί του τελευταίου με την Καρολίνα που έβαλε φωτιές στο ριάλιτι και φέρνει τα πάνω-κάτω, με τους τόνους να ανεβαίνουν από την πρώτη κιόλας στιγμή της άφιξής της.

Η Ελευθερία παραδέχεται on camera τη σχέση που διατηρούσαν και την οποία διέλυσε ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι εξομολογείται πως "γενικά με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα" επιτίθεται στον Πρίαμο για να ακολουθήσουν φωνές και από τις δύο πλευρές.

Η ίδια μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση και φωνάζοντας, του λέει: "Περίμενε ρε Μάριε! Σκάσε λίγο! Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι"..

Δείτε το trailer της Κυριακής:

","width":136,"height":146}}}

πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση