Σκληρή απάντηση του Acun στο εξώδικο της Ασημίνας: «Φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί ισχυρισμοί»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 09:10 Σκληρή απάντηση του Acun στο εξώδικο της Ασημίνας: «Φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί ισχυρισμοί»

Η Acun Medya τονίζει πως έχει απαντήσει με εξώδικο επίσης και πως ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς τη θέλησή της.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο στον Ατζούν Ιλιτζαλί για την παραμονή παρά τη θέλησή της στον Άγιο Δομίνικο, αφού αποβλήθηκε από το Survivor All Star.

H Acun Medya εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας στο εξώδικο και αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων και οι ισχυρισμοί είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η ανακοίνωση της Acun Medya:

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση