Σασμός: Ανατροπή στο format της 3ης σεζόν - Δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 11:07 Σασμός: Ανατροπή στο format της 3ης σεζόν - Δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση

"Πράσινο φως" για τον τρίτο κύκλο της σειράς "Σασμός" στον Alpha. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στην επόμενη σεζόν.

Συγκλονίζει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Σασμός", που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά που έχει αγαπηθεί τόσο από το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν, ωστόσο τίποτα δεν θα είναι ίδιο και όσα ξέρουμε ανατρέπονται.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή «Happy Day», το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής έχουν δώσει τα χέρια για να προχωρήσουν στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε πως αυτή την περίοδο η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ηθοποιούς, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να έχει ήδη συμφωνήσει. Παράλληλα, αναμένεται να γίνουν και δύο νέες προσθήκες ηθοποιών, γεγονός που θα δημιουργήσει νέες ανατροπές στην πλοκή.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως ο τρίτος κύκλος της σειράς θα είναι το prequel της ιστορίας και, πιθανώς, θα δούμε πώς ξεκίνησαν όλα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση