Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Αποκάλυψε ποιοι ευθύνονταν για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 18:24 Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Αποκάλυψε ποιοι ευθύνονταν για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star

«Η Κατερίνα δεν είχε κινητό, μόνο κάπνισε» αποκαλύπτει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έδωσε συνέντευξη και σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» κι αναφέρθηκε στους παίκτες που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στις συμπεριφορές που τον είχαν ενοχλήσει.
«Έχουν γίνει τραγικά πράγματα, όσο ήμουν στο Survivor, αλλά και πριν. Ο Στάθης Σχίζας και η Κατερίνα Δαλάκα είναι φίλοι μου κι έξω από το παιχνίδι. Δεν είναι ότι γνωριστήκαμε στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

«Φανταστείτε τι ψυχολογικό πόλεμο δέχτηκε αυτός ο άνθρωπος, που ήταν να φτάσει μέχρι το τέλος. Για να πετάξεις τόσα λεφτά και να πεις ότι φεύγω οικειοθελώς, φανταστείτε τι γίνεται εκεί μέσα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τους παίκτες που έχουν μείνει στο Survivor All Star. «Ο Βασάλος είναι λίγο Μάνθος Φουστάνος, θα με λένε και κακό, αλλά εγώ λέω αυτά που έχω δει και την ταπεινή μου άποψη, όπως το βίωσα. Άκουσα ότι κι ο Ηλίας Γκότσης που ήρθε εδώ, είπε κάποια πράγματα ότι γενικά τάζουν πράγματα, διακοπές κλπ. Ξέρεις τι; Ότι "γνωριστήκαμε στο παιχνίδι και το καλοκαίρι άσ'το πάνω μου, θα σε φτιάξω εγώ, θα πάμε εκεί πέρα κλπ"», είπε κλείνοντας.

Τέλος, ανέφερε για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα: «Η Αφροδίτη με τον Μάριο έκαναν την κίνηση να πάρουν το κινητό και να αποδείξουν ότι η Κατερίνα είναι μέσα σε όλο αυτό που η Κατερίνα μόνο κάπνισε. Αυτό που σέβομαι στον Μπάρτζη είναι πως ό,τι ήθελε να πει, το έλεγε στο πρόσωπό σου και για αυτό ήρθαμε και λίγο πιο κοντά».

«Για την αποβολή του Γκότση έχουν γίνει πολλά πράγματα που φταίει και ο Μπόγδανος. Ο Κόρο είναι ένα τσακ διαφορετικός on camera, είναι πιο ειρωνικός όταν είναι off camera», πρόσθεσε κλείνοντας.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση